فهرست مطالب
ایمپلنت دیجیتال
دندان، از مهمترین اجزای صورت شماست که از دست دادن آن، اتفاقی ناگوار است؛ ناگوار اما قابل جبران! کسی که دندانهای خود را از دست میدهد، اعتماد به نفس همیشگی را ندارد و اصلاً نمی خواهد که کسی خندههای او را ببیند! در این مواقع اولین راهکاری که به ذهن میرسد، کاشت دندان از طریق ایمپلنت است.
همه ما میدانیم که ایمپلنت دندان، از بهترین روشهای جایگزین دندان از دست رفته است. ایمپلنت، مثل هر درمان دیگری از پیشرفت تکنولوژی عقب نمانده و امروزه انواع مختلفی از آن ها، از جمله ایمپلنت دیجیتال ، ایمپلنت فوری و مینی ایمپلنت، در دسترس عموم مردم قرار دارد.
ایمپلنت دیجیتال، از شیوههای ایمپلنت بدون جراحی است که امروزه طرفداران زیادی در سطح جهان دارد. البته این تنها ایمپلنت نیست که با توسعه دندانپزشکی دیجیتال به آن دست یافته اند، بلکه این پیشرفت و ترقی، در ابعاد دیگر دندانپزشکی از جمله تشخیص، درمان و بازسازیهای صورت و فک نیز به چشم میخورد و این قابل ستایش است.
از تکنیک ایمپلنت دیجیتال، برای محافظت از ساختار لثه و استخوانهای فک و ممانعت از تحلیل رفتن لثه و استخوان استفاده میشود. در این شیوه، با ابزارهای نوین و از طریق نرم افزارهای سه بعدی ساز، اقدام به جراحی لثه با حداقل برش خواهند کرد.
برای انجام ایمپلنت دیجیتال، پس از بیحسی موضعی، لثه را به اندازه قطر ایمپلنت پانچ میکنند و از همین ناحیه پانچ لثه، ایمپلنت را جای میگذارند. بدین ترتیب پایه ایمپلنت با ظرافت و دقتی بینظیر در درون فک جای میگیرد. خوشبختانه در این نوع از ایمپلنت، خبری از آن درد و خونریزی شدید که تصور میکنید نیست!
آیا ایمپلنت دیجیتال درد و خونریزی دارد؟
بسیاری از متقاضیان ایمپلنت دندان، از جراحی برای کاشت دندان هراس دارند. ما به آنها حق میدهیم؛ این ترس طبیعی است اما از آنجایی که دندانپزشکی براساس روشهای دیجیتال، روز به روز توسعه مییابد، دیگر نباید ترسید!
در عمل کاشت دیجیتال دندان که در اصطلاح پزشکی به آن جراحی پیوند ناوبری دیجیتال نیز میگویند، از یک شبیه ساز سه بعدی رایانهای استفاده میشود. در واقع دندانپزشک، این شبیه ساز را برای بررسی دقیق وضعیت استخوان و حالت عصبی آن به کار میبرد. با دستیابی به دادههای مورد نظر، جراح میتواند برای یک برش حداقلی در لثه برنامه ریزی نماید. همانطور که گفتیم، این برش بسیار کوچک و جزئی است و در قیاس با روشهای سنتی کاشت ایمپلنت، درد کمتری به همراه دارد.
جراح در هنگام عمل ایمپلنت دیجیتال، یک راهنمای دقیق بر روی دندانها نصب میکند تا مانع از آسیب رسیدن به عصب یا دندانهای اطراف آن شود. این راهنما به دندانپزشک کمک میکند تا برشهایی کوچک و در عین حال دقیق را برای جایگذاری ایمپلنت ایجاد نماید.
اگر خاطرتان باشد در جراحی ایمپلنت سنتی، جراح در ناحیه بیدندانی، برش کامل انجام میداد. اما برشی که دندانپزشک در ایمپلنت نوع دیجیتال ایجاد میکند، آنقدر کوچک و جزئی است که حتی بعد از عمل هم نیاز به بخیه زدن ندارد.
افرادی که از ایمپلنت دیجیتال برای کاشت دندان استفاده کردند، دو برابر کسانی که با روشهای سنتی دندان کاشته اند، از عمل رضایت دارند و این را نظرسنجیها تائید میکند. یکی از دلایل این رضایت، نبود درد و خونریزی در ایمپلنت دیجیتال است.
ایمپلنت دیجیتال برای چه کسانی مناسب است؟
شرایط کاشت ایمپلنت دیجیتال دندان ، متفاوت از آن شرایطی که برای کاشت دندان در ایمپلنت معمولی انتظار دارند، نیست. به عبارت بهتر، کسی که بتواند مراحل کاشت معمولی ایمپلنت را طی کند، در استفاده از نوع دیجیتال نیز مشکلی نخواهد داشت.
ایمپلنت دیجیتال برای چه کسانیمناسب است:
- کسانی که استخوان کافی و البته با کیفیت در محل کاشت دارند و یا به توصیه پزشک، عمل پیوند استخوان را در صورت انجام داده اند.
- مبتلایان به دیابت و دیگر بیماریهای زمینهای که وضعیتشان کنترل شده است و سطح سلامت آنها در زمان جراحی کاملاً مناسب است.
- سیگاریهایی که تصمیم دارند تا چند هفته قبل و بعد از جراحی، مصرف سیگار را کنار بگذارند.
- کسانی که میتوانند اصول بهداشتی در حفاظت از دهان و دندان را رعایت کنند.
برای استفاده از ایمپلنت دندانی دیجیتال، محدودیت سنی تعریف نشده است. تنها باید رشد استخوانهای دهان و فک بیمار به اندازه کافی شکل گرفته باشد. معمولاً اگر امکان رشد استخوانهای بیمار کماکان وجود داشته باشد، ایمپلنت (چه معمولی و چه دیجیتال) به هیچ عنوان انجام نخواهد شد.
آنطور که به نظر میرسد، برخی عوامل موجب شکست ایمپلنت میشود؛ مهمترین عاملی که باید به آن اشاره کنیم، عفونت است. همچنین تجربه نشان داده بیمارانی که از دیابت رنج میبرند و یا به سرطان مبتلا هستند و اشعه درمانی میکنند، کاندید مناسبی برای ایمپلنت دیجیتال نیستند و معمولاً برای انجام این عمل، دچار مشکل میشوند.

صفر تا صد مزایا ایمپلنت دیجیتال
به جرات میتوان گفت که ایمپلنت دیجیتال، از شگفتیهای دندانپزشکی مدرن است که عملکرد آن به مراتب بهتر از ایمپلنت معمولی میباشد. هر چند به دلیل فناوری پیشرفتهای که در نوع دیجیتال از ایمپلنت به کار رفته، هزینه آن در مقایسه با ایمپلنت سنتی بیشتر است. با این حال اگر مزایای این روش از ایمپلنت را بدانید، این افزایش قیمت، خودبخود در ذهنتان توجیه خواهد شد!
درست است که ایمپلنت دیجیتال، یک روش ترمیمی گران قیمت برای کاشت درمان است اما از طرف دیگر، دقیقترین آن نیز تا بدین لحظه محسوب میشود. دقت بالاتر عمل، تنها امتیاز این متد از ایمپلنت نیست؛ بلکه این روش دنیایی از مزایا را دارد که در ادامه با آن آشنا میشوید.
ایمپلنت دیجیتال، روشی بسیار دقیق و البته کوتاه برای کاشت دندان است. اگر در روشهای سنتی جراح صرفاً برای رسیدن به یک ایده کاشت، ۱۰۰ دقیقه زمان صرف میکرد، در اینجا ایمپلنت دندان به صورت دیجیتال، تنها ۳۰ دقیقه به طول میانجامد و این یعنی راحتی بیشتر بیماران و کوتاهتر شدن دوره بهبودی ایشان. به علاوه که انتظار میرود هزینه آنها در درازمدت کاهش یابد!
مزایا ایمپلنت دیجیتال:
- ایمپلنت دیجیتال، زیبایی لبخند شما را بهبود میبخشد.
- با حمایت از فک و دیگر ویژگیهای صورت، به حفظ ساختار چهره کمک میکند.
- بهترین گزینه برای جایگذاری دندانهای طبیعی با امکان بازگرداندن عملکرد دندانها است.
- شما را از شرمساری موقع خندیدن، سرفه کردن، عطسه کردن، خوردن و… نجات میدهد.
- برای بیمارانی که سیگار میکشند یا به دیابت مبتلا هستند، بهترین و کم عارضهترین روش کاشت دندان است.
- در این روش درد و ناراحتی بیمار کمتر است و آنطور که نظرسنجیها نشان میدهد، میزان رضایت بیشتر خواهد بود.
- روکش موقت در همان روز انجام ایمپلنت قابل دریافت است. بازسازی در این شیوه، با سرعت بیشتری صورت میپذیرد.
- آنقدر قوی هستند که در برابر نیش زدن به انواع مواد غذایی مقاومت کنند و این یعنی با استفاده از آنها خوردن سادهتر خواهد شد.
- اگرچه باید به طور منظم توسط دندانپزشک معاینه شوید و این برای تمیزی و سلامت دندانها بسیار ضروری است اما دیگر نگران حفرهها نخواهید بود.
- کاشت دندان در ایمپلنت دیجیتال، به دندانهای دیگر شما کمک میکند تا در موقعیت صحیح خود قرار گیرند و اجازه جابجایی در اثر فشار را نداشته باشند.
- بهبود گفتار از مزایای ویژه ایمپلنت دیجیتال است. این نوع از ایمپلنت، به حالت دندانهای طبیعی شما بسیار نزدیک است و به راحتی میتوان با آن صحبت کرد.
- با توجه به توسعه و مدرن شدن تصویربرداری، محاسبات و اسکن، کل فرایند کاشت دندان سادهتر شده است. در نتیجه تعداد بازدیدها کاهش یافته و با ایمپلنت دیجیتال، فرایند کاشت دندان با دقتی مثال زدنی انجام میشود.
- دوام و ماندگاری کاشت دندان در ایمپلنت نوع دیجیتال، به مراتب طولانیتر از پلهای ثابت و پروتز است. اگرچه احتمالاً به تعویض تاچ نیاز خواهید داشت اما اگر به درستی از آنها مراقبت کنید، بیش از ده سال برایتان میمانند.
- این روش، جراحی بدون برش است و نیازی به بخیه زدن ندارد. به همین دلیل برای بافت لثه که از قضا بسیار حساس و آسیبپذیر هم هست، کمترین اختلالی را به وجود میآورد. به علاوه موجب کوتاهتر شدن زمان کاشت دندان خواهد شد.
معایب ایمپلنت دیجیتال
ایمپلنت دیجیتال، از نظر ساختار با ایمپلنت معمولی تفاوت چندانی ندارد و تنها میتوان گفت که پیشرفتهتر است. اما تکنولوژی مورد استفاده در طول درمان با نوع دیجیتال از ایمپلنت در مقایسه با ایمپلنت سنتی، متفاوت است.
تا این لحظه هیچ موردی نبوده که ایمپلنت دیجیتال، باعث آسیب و ضرر به بیماران شده و سلامت آنها را به خطر انداخته باشد. اما مزایا و برتریهای این روش از ایمپلنت در مقایسه با دیگر ایمپلنت ها، باعث شده که گرانتر باشند. به همین دلیل کسانی که توان مالی محدودی دارند، معمولاً قادر به استفاده از این روش نخواهند بود!
بیانصافی است اگر هزینه بالای ایمپلنت دیجیتال را جزو معایب آن بدانیم؛ زیرا همانطور که اشاره شد، این نوع از ایمپلنت، دوام و طول عمر بالایی دارد و به ندرت پیش میآید که نیاز به تعویض پیدا کند و این یعنی واقعاً ارزش پرداخت هزینه را دارد.
یکی دیگر از مواردی که شاید بتوان آن را جزو معایب ایمپلنت دیجیتال به شمار آورد، تهاجمی بودن آن است. اگرچه ایمپلنت دیجیتال، شرایط جراحی برای کاشت دندان را آسانتر میکند؛ اما به هر حال یک روش تهاجمی محسوب میشود.
درباره عوارض ایمپلنت دیجیتال
ایمپلنت دیجیتال از مناسبترین روشهای ترمیم دندان است که تاکنون عوارض چندانی بر اثر استفاده از آن گزارش نشده است و تقریباً همه کسانی که از آن استفاده کرده اند، رضایت خود را از انتخابشان اعلام کرده اند.
عوارض ایمپلنت دیجیتال برای کسانی که مراکز نامعتبر و غیر حرفهای را برای این عمل انتخاب کرده اند، دور از انتظار نیست. همیشه توصیه میشود برای ایمپلنت به کلینیکهای مجاز مراجعه کنید و از تخصص برترین پریودنتیستها استفاده کنید. در این صورت کمترین عوارضی متوجه شما نخواهد شد.
در موارد بسیاری، این پریودنتیستها بودهاند که توانستند عوارض ایمپلنت دیجیتال را به حداقل برساند. معمولاً اگر پریودنتیست تخصص، مهارت و تجربه کافی در ایمپلنت دندان داشته باشد، بدون کمترین عارضه، دندانهای بیمار را ترمیم خواهد کرد. برعکس یک پریودنتیست غیر حرفه ای، ممکن است در طی مراحل ایمپلنت، دچار خطا گرد و مشکلاتی را برای بیمار به وجود آورد.
چرا ایمپلنت دیجیتال عوارض خاصی ندارد:
- برای ساخت پایه ایمپلنت از فلز تیتانیوم استفاده میشود: فلز تیتانیوم، با بدن انسان سازگار است و عوارضی برای بدن ایجاد نخواهد کرد. این فلز که در ساخت ایمپلنت دیجیتال نیز مورد استفاده قرار میگیرد، پس از مدت کوتاهی به استخوانهای فک جوش میخورد.
- برای جراحی ایمپلنت از نرم افزارهای سه بعدی و ابزارهای پیشرفته استفاده میشود: یکی دیگر از دلایلعدم وجود عارضه در روش ایمپلنت دیجیتال، به کار بردن نرم افزارهای سه بعدی بسیار پیشرفته و ابزارهای نوین و کم خطر در فرایند جراحی است. جراح، محل دقیق پایه ایمپلنت را با استفاده از این ابزارها مورد بررسی قرار میدهد و سپس جایگذاری ایمپلنت را انجام میدهد. برای ایمپلنت دیجیتال، لازم نیست جراحتهای اضافی ایجاد شود؛ بلکه صرفاً آن محل دقیق تعیین شده برای پایه ایمپلنت مورد جراحی قرار میگیرد و بدین ترتیب جراحت، درد و خونریزی در بیمار به حداقل میرسد.

قیمت ایمپلنت دیجیتال در تهران
اگر تصمیم گرفتهاید که از ایمپلنت نوع دیجیتال استفاده کنید، باید در جریان هزینههای آن باشید. هزینه ایمپلنت دیجیتال در تهران ، ممکن است از مرکزی به مرکز دیگر تفاوت داشته باشد؛ زیرا این موقعیت کلینیک، تجهیزات مورد استفاده در آن و تخصص دندانپزشک شاغل در آنجا است که هزینه ایمپلنت دندانپزشکی را تعیین میکند. در نتیجه بهتر است برای کسب اطلاعات بیشتر درباره هزینه ها، با همان مرکز در ارتباط باشید.
بخشی از هزینه ایمپلنت، بستگی به کیفیت و جنس روکش ایمپلنتی دارد که قرار است از آن استفاده شود. ما به شما توصیه میکنیم که هرگز به بهانه بالا بودن قیمت ها، به سراغ روکشهای بیکیفیت نروید و اگر بودجه کافی دارید، بهترین ایمپلنت را انتخاب کنید. بر خلاف تصور شما، این یک انتخاب اقتصادی خواهد بود که در آینده متوجه آن خواهید شد!
هزینه ایمپلنت دیجیتال در مقایسه با ایمپلنت معمولی، آنقدرها تفاوت ندارد. این تعرفه، تنها کمی بیشتر است که دلیل آن عبارت است از:
- ساخت و استفاده از ایمپلنت دیجیتال، دانش و تخصص زیادی می طلبد.
- تعداد متخصصین ایمپلنتی که این کار را انجام میدهند، محدود است.
- شرکت سازنده برای طراحی ایمپلنت دیجیتال، به نیروهای ماهر نیاز دارد.
- برای طراحی و ساخت این ایمپلنت، باید از دستگاههای پیشرفته استفاده شود.
- تجهیزات و متریال مورد نیاز در ساخت ایمپلنت دیجیتال، از خارج وارد میشود و ارز دولتی برای آن اختصاص نیافته است.
حدود قیمت ایمپلنت معمولی، ۶ میلیون تومان است. این عدد را به خاطر بسپارید و بدانید که این نرخ برای نوع دیجیتال از ایمپلنت، ۳۰ درصد گرانتر محاسبه میشود. احتمالاً وقتی به این فکر کنید که با پرداخت فقط ۳۰ درصد هزینه بیشتر برای ایمپلنت دیجیتال، از چه مزایایی بهرهمند میشوید، به این نتیجه میرسید که ارزشش را دارد.
در انتها باید به این نکته اشاره کنیم که بیمههای درمانی، هزینه ایمپلنت دیجیتال را تحت پوشش قرار نمیدهند و این یعنی کسانی که میخواهند با این روش دندانهای خود را ترمیم کنند، باید شخصاً هزینه آن را از جیب بپردازند.
از تفاوت ایمپلنت دیجیتال و معمولی چه میدانید؟
ایمپلنت دیجیتال و ایمپلنت دندان معمولی، از نظر ساختار، شباهت زیادی به یکدیگر دارند. اما نقطه تفاوت این دو، تکنولوژی مورد استفاده در آنها و همچنین فرایند درمانی است که با هر یک از اینها طی خواهد شد.
مهمترین تفاوت ایمپلنت دیجیتال و معمولی در عمل حداقل برش است. دندانپزشکان، برای کاشت دندان با ایمپلنت دیجیتال، از نرم افزارهای کامپیوتری کمک میگیرند و با استفاده از آن ها، وضعیت دقیق ناحیه بیدندانی و فک را مورد بررسی قرار میدهند. هدف از این بررسی ها، ایجاد کمترین برش در ناحیه مورد نظر و کاستن از آسیبها است. (با توجه به بررسیهای بسیار دقیق صورت گرفته در فرایند ایمپلنت دیجیتال، موفقیت در این نوع از درمان بیشتر از دیگر روش ایمپلنت معمولی خواهد بود.)
هنگام انجام جراحی ایمپلنت دیجیتال، جراح تنها به ایجاد یک برش بسیار کوچک بسنده میکند تا بیمار، متحمل درد زیاد نشود! بدین ترتیب درد و ناراحتی، بعد از جراحی به طرز چشمگیری کاهش مییابد و از طرف دیگر، این جراحتهای اندک، در مدت زمان کوتاهی بهبود مییابند. اندازه این برش ها، آنقدر کوچک است که برای ترمیم نیازی به بخیه زدن ندارند.
جراحی با برش کوچک، یعنی کاهش خونریزی و همچنین ورم در دوران بعد از عمل! همانطور که میدانید در اغلب جراحیهای عادی و سنتی ایمپلنت دندان، جراح مجبور بود برشها و شکافهای عمیق و بزرگی ایجاد کند و در پی آن، بیمار درد زیادی را متحمل میشد و دوران نقاهت طولانی مدتی انتظار او را میکشید. برای کاشت ایمپلنت به صورت سنتی، جراح، لثه را به طور کامل میبرید و پس از بریده شدن، جای عصبها و محل مناسب برای کاشت ایمپلنتها را یک به یک مشخص میکرد. شاید با تصور این روش از کاشت دندان، ترس وجود شما را هم فرا گرفته باشد که البته حق هم دارید!
و اما دیگر تفاوت ایمپلنت دیجیتال و معمولی در این است که در روش سنتی یا همان معمولی، احتمال اینکه روکشهای دندان جدا شوند، دور از انتظار نیست! این روکشها موقتاً بر روی دندانها جایگذاری شدهاند و ظاهراً شبیه اجسامی به شکل دندان اند. دندانپزشکان، قبل از قرار دادن پروتزهای دندان به روی ایمپلنت، روکشها را در دهان بیمار قرار میدهند.
دو تفاوت دیگر ایمپلنت دیجیتال با معمولی، در مدت زمان انجام عمل و هزینه این دو است. پروتز دندانی ایمپلنت دیجیتال، براساس تکنولوژیهای روز دنیا ساخته شده و ظرافت بیشتری نسبت به نمونههای معمولی دارد. بدیهی است که با قیمت بالاتری به مشتریان عرضه میشود.
مدت زمان کاشت ایمپلنت معمولی، گاه چندین ساعت به طول میانجامد. در حالی که دندانپزشک برای کاشت دندان به روش ایمپلنت دیجیتال، به زمانی بیش از ۳۰ دقیقه نیاز ندارد. همچنین مدت زمان ریکاوری در این شیوه، کوتاهتر سپری خواهد شد.
مراحل کاشت دندان دیجیتال چگونه انجام میشود؟
کاشت دندان دیجیتال نه تنها از نظر ساختار به ایمپلنت سنتی و معمولی شباهت دارد، بلکه از لحاظ روش انجام کاشت نیز با آن متفاوت نیست؛ فقط کمی سادهتر و کوتاهتر است. مراحل ایمپلنت دیجیتال، در دو جلسه طی خواهد شد.
وقتی شما به عنوان یک بیمار برای کاشت ایمپلنت دیجیتال به مراکز درمانی مراجعه میکنید، دندانپزشک از شما میخواهد که عکسهای مورد نیاز را تهیه نمایید و به او نشان دهید. دکتر، با بررسی دقیق و کامل ناحیه بیدندانی و فک شما، استارت جراحی ایمپلنت را میزند. او با هدف جراحی لثه با کمترین تهاجم وارد عمل شده، از نرم افزارهای پیشرفته و تجهیزات کامل به این منظور استفاده میکند.
در فرایند جراحی فک شما، نرم افزارها و اسکنهای رادیوگرافی که از آنها تحت عنوان CBCT نام میبرند، به کمک جراح میآیند. بعد از آن، چاپگرهای سه بعدی دست به کار میشوند و شابلون جراحی را میسازند. حالا وقت آن است که محلهای از قبل مشخص شده، سوراخ شود. در اینجا دندانپزشک موضع مورد نظر را بیحس میکند و با ایجاد یک شکاف کوچک در لثه، به استخوانها میرسد. او با سوراخ کوچکی که استخوان فک پدید آورده، پایه ایمپلنت را در داخل فک قرار میدهد.
اما همیشه این احتمال وجود دارد که دست جراح بلرزد و خطایی ناخواسته رخ دهد. برای جلوگیری از این لغزش، یک سیلند فلزی در ناحیه سوراخ شده، قرار داده خواهد شد. همزمان با آن، ماشین CNC، اقدام به ساخت روکش موقت ایمپلنت میکند تا متخصص در همان جلسه، کاشت و بارگذاری ایمپلنت را انجام دهد.
و اما پس از قرار دادن پایه ایمپلنت؛
در این مرحله، برخلاف آنچه در ایمپلنت سنتی و معمولی رواج داشت، لازم به بخیه زدن لثه نیست. برشی که جراح برای جایگذاری ایمپلنتها ایجاد کرده، آنقدر کوچک و جزئی است که بدون بخیه زدن نیز بهبود مییابد. فقط برای جوش خوردن پایه به استخوان فک، باید ۸ الی ۱۲ ماه صبر کنید.
با جوش خوردن پایهها به استخوان، باید منتظر اتصال روکش و اباتمنت نیز بود. مراحل روکش ایمپلنت، از قالب گیری آغاز میشود. این قالب به صورت دیجیتالی توسط لابراتوار ساخته خواهد شد.

ایمپلنت دیجیتال در تهران
با توجه به آنچه تا بدین جای مقاله گفته شد، حتماً متوجه شدید که بهترین جایگزین روشهای درمان ایمپلنت معمولی، ترمیم دندانها با محوریت دیجیتال است. به جرات میتوان گفت که در آیندهای نه چندان دور، پزشکی دیجیتال، کاملاً مرسوم میشود و ترمیم دندان از طریق ایمپلنت، با سرعت، کیفیت، دقت و زیبایی مضاعفی پیش خواهد رفت.
امروزه مراکز متعددی در این زمینه کاشت ایمپلنت دیجیتال در تهران فعالیت دارند، از بهترین این مراکز انتظار می رود که ابزارها و امکانات به روز را در اختیار داشته باشند. در بهترین کلینیکهای دندانپزشکی تهران، متخصصین با تجربه و با مهارت حضور دارند و خدمات ارزشمندی را در این راستا به مشتریان خود ارائه مینمایند.
بهترین مراکز ایمپلنت دیجیتال در تهران، در مناطق مختلف از این استان دائر شدهاند و با همکاری موسسات و لابراتوارهای معتبر، صفر تا صد خدمات ایمپلنت نوع دیجیتال را به نحو احسن انجام میدهند. مجموعه ما نیز جزو مراکز برتر در ارائه خدمات ایمپلنت است و آماده خدمت رسانی به بیماران عزیز می باشد. اگر تصمیم به کاشت دندان از طریق ایمپلنت دیجیتال دارید، هم اینک با ما تماس بگیرید.
مرکز ایمپلنت دیجیتال در تهران
دندانپزشکانی که در مرکز ایمپلنت در تهران دکتر دهقان در حال فعالیت هستند، در دوره های پیشرفته و تخصصی کشورهای خارجی اقدام کرده اند و همچنین دور اتچمنت پروتزهای دندانی و ایمپلنت و پیوندهای استخوانی فک و دوره های پیشرفته کاشت دندان را گذرانده اند. علاوه بر همه این ها این دندانپزشکان در دوره های متعدد زیبایی در ارو7پا، دوره پیشرفته ساخت لمینت های بدون تراش و دوره پیشرفته CAD/CAM هم شرکت کرده اند. افرادی که قصد دارند کاشت و ایمپلنت دیجیتال دندان خود را به دست این دندانپزشکان بسپارند، می توانند قبل از مراجعه حضوری با مرکز تماس بگیرند و نوبت خود را رزرو نمایند.
ویژگی های بهترین مرکز ایمپلنت دیجیتال
اگر بخواهیم در مورد ویژگی های اصلی و بارز یک مرکز ایمپلنت دیجیتال دندان با شما صحبت کنیم، باید خدمات آن را مورد بررسی قرار دهیم. شما زمانی از نتیجه جراحی و ایمپلنت دیجیتال خود رضایت خواهید داشت که از خدمات مرکز راضی بوده باشید. در ادامه مهم ترین ویژگی ها را برای شما بررسی می کنیم.
- تجهیزات به روز
ایمپلنت دیجیتال دندان فرآیند های منحصر به فردی دارد که توسط یک سری دستگاه های تخصصی قابل انجام است. شما برای مراجعه به مرکز ایمپلنت برای دریافت این مدل از روش کاشت دندان، باید به سراغ آن هایی بروید که بهترین خدمات خود را با بهترین دستگاه های روز دنیا انجام می دهند و دهان و دندان شما را به بهترین نحو بررسی می کنند. در ایمپلنت دیجیتال عکسبرداری از دهان و دندان به صورت دیجیتال انجام می گیرد. اسکنرهای داخل دهانی یا قالب گیری به صورت دیجیتال انجام می شود و دیگر خبری از خمیر قالب گیری دندانپزشکی نیست.
دندانپزشک از اسکنر داخل داخلی برای مشاهده وضعیت بافت دهان و دندان شما استفاده می کند و به صورت دقیق آن را مورد بررسی قرار می دهد. در قدم آخر هم از مدل سازی سه بعدی کامپیوتری استفاده می کند. تمامی این مراحل از ایمپلنت دیجیتال دندان نیاز به تجهیزات مخصوص و به روز و پیشرفته دارد که آن را فقط بهترین مرکز ایمپلنت دیجیتال دارا است و از آن بهره می گیرد.
- رعایت پروتکل های بهداشتی
برای انجام ایمپلنت باید تجهیزات کاملا ضد عفونی و استریل شوند و دائما محیط باید از نظر تمیزی چک شود. اگر ایمپلنت دیجیتال دندان با توجه به پروتکل های بهداشتی انجام نشود می تواند سلامت بیمار را تا حد زیادی به خطر بیاندازد. به همین دلیل باید مرکز ایمپلنتی را انتخاب کرد که در آن پروتکل های بهداشتی جز اولویت آن ها باشند.
- تخصص و مهارت لازم
همان طور که می دانید ایمپلنت دیجیتال یک روش متفاوت از سایر متدهای ایمپلمنت است که با آن آشنا هستید. از این رو انجام این روش درمانی به مهارت خاصی نیاز دارد و هر متخصص ایمپلنتی نمی تواند این کار را برای بیماران انجام دهد. شما برای دریافت خدمات ایمپلنت دیجیتال باید بهترین مرکز را برای خود پیدا کنید که متخصص های آن بیشترین مهارت لازم را برای اجرای ایمپلنت دیجیتال را دارد. اگر متخصص ایمپلنت مهارت لازم را نداشته باشد، در زمان ایمپلنت دیجیتال کاری را انجام می دهد که احتمالا به بافت های مجاور و همین طور عصب، لطمه می زند. در این صورت ایمپلنت دبحیتال نه تنها که مشکلات نبود دندان را برطرف نمی کند بلکه یک سری ناراحتی های دیگر هم برای فرد ایجاد می کند.
سوالات متداول
- ایمپلنت دیجیتال چه تفاوت و برتری ای نسبت به ایمپلنت معمولی دارد؟
در روش دیجیتال از فناوری های مختلفی به منظور عکسبرداری، تعین جایگاه کاشت، پانچ لثه، ساخت قالب و غیره استفاده می شود. تمام این موارد باعث می شود تا کیفیت کار انجام شده به حداکثر میزان خود برسد. این مورد هم یکی از مهم ترین فاکتورهایی است که باعث شده تا پروسه کلی در کاشت ایمپلنت دیجیتال بهینه تر شود.
- علت اصلی افزایش سرعت و بهبود کیفیت در ایمپلنت دیجیتال چیست؟
در این روش با استفاده از تکنولوژی های مختلفی، اطلاعات دقیقی از شرایط دهان و دندان بیمار استخراج می شود. در واقع یکی از مهم ترین تفاوت های ایملنت دیجیتال با ایمپلنت معمولی همین مرحله است. دندانپزشک با استفاده از سکنر داخل دهان و دهان بیمار را بررسی می کند و عکس رادیوگرافی سه بعدی می گیرد. در نتیجه اطلاعات خوب و مفید و کاملی از دهان و دندان بیمار استخراج می کند. با استفاده از فناوری ها محل کاشت دندان تعیین می شود و محل عصب های موجود در آن هم مورد بررسی قرار می گیرد.
- مزایای ایمپلنت دیجیتال چیست؟درد کمتر، دقت بیشتر، سرعت بیشتر، افزایش کیفیت و ماندگاری و ممانعت از تحلیل لثه و استخوان از مهم ترین آنها هستند.
- هزینه ایمپلنت دیجیتال چقدر است؟
به دلیل دقت بسیار بالا در انجام این نوع درمان و به صفر رساندن خطاها پزشکی هزینه آن کمی بالاتر از سایر روشهای درمانی خواهد بود.
- کاشت ایمپلنت بدون جراحی درد هم دارد؟
به دلیل اینکه در این روش درمانی از راههای غیرتهاجمی استفاده میشود و به وسیله دستگاه های دندانپزشکی به صورت دیجیتال این کار انجام میشود میزان درد به حداقل رسیده است.
- ایمپلنت دیجیتال چه عوارضی دارد؟
بر اساس پزشکی که انتخاب میکنید میزان عوارض متفاوت خواهد بود. اگر از پزشکان بیتجربه استفاده کنید ممکن است ایمپلنت شما بشکند یا لق نصب شود. بنابراین بهتر است از پزشکان حاذق استفاده کنید.
ایمپلنت دیجیتال از روش های کاشت دندان بدون جراحی می باشد که از این روش برای محافظت از ساختار لثه و استخوانهای فک و جلوگیری از تحلیل رفتن لثه و استخوان استفاده میشود.
برای ایمپلنت دیجیتال در تهران میتوانید به کلینیک ایمپلنت تهران دکتر وحید دهقان مراجعه داشته باشید و با مناسب ترین قیمت و کیفیت بالا عمل ایمپلنت دیجیتال خود را انجام دهید .
سلام وقت بخیر .. میخواستم قیمت ایمپلنت دیجیتال رو بدونم ؟
سلام و درود … به علت متغیر بودن قیمت ایمپلنت دیجیتال با کارشناسان ما در تماس باشید مرسی.
سلام , تمام مراحل از آغاز تا پایان کاشت دندان چقدر زمان میبرد? اینکه چه زمانی بیمار دندان خود را از دست داده آیا در این روش کاشت دندان تاثیر دارد? ایمپلنت دیجیتال
عمل ایمپلنت دیجیتال انجام دادم کارشون حیلی خوب بود .. البته مقداری هزینه ها بالاتر بود ولی خب حرفه ای انجام میدنو
نظر لطفتون بود ..